Ontdek Spanje op een Quad of te Paard!

Geniet van de omgeving en de rust op de rug van een paard. Of maakt u liever een stoere rit op een quad?
Voor welke manier u ook kiest, genieten doet u zeker van deze fantastische omgeving.

Culturele tour door Cartagena

Maak een fantastische rit door de prachtige havenstad Cartagena. 

Cartagena is een stad met een rijk, Romeins verleden. Dat onthullen de restanten van de stadsmuur, de kastelen op de omringende bergen, het tweeduizend jaar oude amfitheater en de Romeinse kathedraal.

Cartagena ademt cultuur!

Cartagena is erkend als cultureel erfgoed en is de thuishaven van de Spaanse marinevloot, uitgerust met onderzeeërs, fregatten en een prachtig kapiteinskwartier.

De grote haven is naast een plezierjachthaven ook een bezienswaardigheid voor grote cruiseschepen uit o.a. Amerika en Japan.

Liever “off road”?

Laat u liever de drukke stad voor wat het is? Er zijn diverse routes “off road” die u de mooie omgeving van de provincie Murcia laten zien.

Maak een klim van 250 meter boven de zeespiegel om een bezoek te brengen aan het batterijslot “Batterij de Castillitos”. Een strategische ligging met een adembenemend uitzicht!

Ontdek Spanje te paard

Een mooie manier om de verschillende landschappen van de provincie Murcia te ontdekken is op de rug van een paard. 

Geniet van de omgeving en de serene rust. Bezoek o.a. het regionaal park Calblanque, een beschermd natuurgebied sinds 1987. Binnen dit gebied vind je prachtige zandstranden, zandbanken, dorre heuvels, kliffen en zoutvlakten, allemaal van grote ecologische waarde. Dit natuurreservaat is één van de laatste ongerepte gebieden langs de Middellandse zeekust.