The upcomming football training events will be organized by Entintra Netherlands. Therefor all the promotion and writing will only be available and published in the Dutch language.

Iedere voetballer en ondernemer hebben 1 ding gemeen: WINNEN!

Voetbal is in Nederland de absolute volkssport nummer 1.

Honderdduizenden jongens, meisjes, mannen en vrouwen zijn er in het weekend mee bezig. Voetbal is er voor iedereen! Jonge ambitieuze spelers uit Nederland kunnen hun skills aanzienlijk verbeteren door trainingen te volgen van spelers en coaches van voetbalteams in het buitenland.

Internationaal Trainingskamp

Steeds meer (amateur)voetbalclubs gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op het voetbalseizoen of om in de winterstop de conditie wat bij te spijkeren. Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop.

Entintra biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje!

Het sportcomplex La Manga Club in Cartagena is de ideale locatie voor iedere voetballiefhebber die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, bereid is hard te trainen en een onvergetelijke tijd wil beleven!

Het complex is geheel ingericht om als sporter op de perfecte wijze het trainingskamp te kunnen faciliteren.

Naast een variatie aan velden kent het complex ook de mogelijkheid tot overnachting en het beoefenen van diverse andere sporten.

Zomerstop 2019 – Winterstop 2019/2020

5 dagen vanaf:  € 475,00 pp. excl. vliegticket.

Sponsoren van succes!

Entintra wil business en sport samenbrengen.

Voor iedere deelnemende ondernemer bestaat de mogelijkheid om een jeugdvoetballer te sponsoren om zijn of haar kans op succes te realiseren.

Wij leggen u graag uit hoe u als ondernemer een participerende speler kunt sponsoren in combinatie met succesvol zaken doen in Spanje.

Voor degenen die de volgende “Álvaro Morata” willen worden of die simpelweg willen trainen en leren van een van de beste Europese voetbaltrainers, zijn ze nu veel dichterbij dan ooit tevoren om hun dromen waar te maken.

De Chelsea FC Soccer School verzorgt trainingen in het professionele voetbalcentrum van het resort La Manga Club. Tekenend voor de kwaliteit van de organisatie en accomodatie. Deelnemers aan de voetbaltrainigsreizen leren om hun vaardigheden te verbeteren en krijgen toegang tot de top op voetbaltechnisch gebied!

Diverse nationale en internationale 1e en eredivisieclubs trainen bij La Manga Club!

Olympique Marseille

FC Liverpool

Maccabi Tel Aviv

Newcastle United

Real Sociedad

Galatasaray SK

FC Barcelona

Real Madrid

RC Deportivo

FC Bayern Munchen

CSKA Moscow

GNK Dinamo Zagreb

Borussia Dortmund

AFC Bournemouth

FC Dynamo Moscow

FC Chelsea

PSV Eindhoven

AFC Ajax

FC Utrecht

SC Heerenveen

Sportcomplex La Manga Club – Cartagena

La Manga heeft een reputatie hoog te houden. Het wordt gezien als één van Europa’s beste sport- en recreatiecentra sinds de opening.

De internationale status van La Manga Club heeft ertoe geleid dat het complex zich o.a. ontwikkeld heeft tot een professioneel voetbalcentrum. 

Het is een complex van topklasse, dat het gehele jaar toegankelijk is voor voetbalclubs in een ideaal klimaat.

La Manga ligt aan de Middellandse Zee in de provincie Murcia. 120 km onder Alicante en 70 km van de stad Murcia.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Alicante Airport.