Als
DUIKEN uw
PASSIE is……

Met deze sport zul je nooit verveeld raken met wat je ziet en vindt. 

Deze heerlijke en ontspannende sport is echt geweldig om te doen. Duiken geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Als je op 10 of 15 meter onder water door de scholen vissen ‘zweeft’ lijkt het eventjes alsof je op een compleet andere planeet bent. 

Duikexpeditie voor gevorderden

Uw gids reist met u mee! Uw gidsen tijdens deze expeditie zijn Nederlands, Engels, Spaans en Duits sprekend. Niet alleen tijdens het duikprogramma, maar ook boven water, tijdens uw vrije tijd, laten zij u een prachtig stukje Spanje zien.

Voor de kust van zuid Spanje

Hier liggen veel wrakken met posities uit WO1. Dit heeft o.a. te maken met het feit dat de Duitse U boot kapiteins nauwkeurig bijhielden wie ze waar hadden getorpedeerd.

Maar ondanks het feit van deze goede registratie worden er nog regelmatig onontdekte wrakken gevonden.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens deze exclusieve expeditie!

Duiken aan de Costa Cálida

Dit is een van de mooiste plekken in Spanje om te duiken vanwege de overvloed aan en diversiteit in zeeleven. Het nabije natuurreservaat is het thuis van grote tandbaarzen, scholen barracuda’s, octopussen, murenen en adelaarsroggen, maar ook zeenaaktslakken en af en toe maanvissen. Van augustus tot oktober komen diepzeevissen zoals tonijnen, tandbrasems en jacks op ‘bait balls’ (grote school bij elkaar gedreven vis) af.

Opleiding volgen?

Leren duiken is niet moeilijk en vooral erg leuk. Leren duiken doe je bij een duikschool.

Het is verstandig een duikschool te kiezen die is aangesloten bij een gerenommeerde organisatie zoals oa. NOB, PADI, IDD, NAUI of SSI.